Welcome, Guest. Please login or register.
April 23, 2014, 08:47:38 AM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

  Show Posts
Pages: 1 ... 145 146 [147] 148 149 150
2191  Assistance / Laptop / Re: wireless has stopped working.... on: November 06, 2008, 12:33:02 PM
....... It might have something to do with the kernel- upgrade. ......
Try Tasma>System>History manager to find out "something to do with the kernel- upgrade".
2192  Assistance / Laptop / Re: wireless has stopped working.... on: November 06, 2008, 10:28:06 AM
My wireless has stopped working on my laptop. Only way to make it work is to first activate it in windows,
You have a dualboot system with Windows? Which Windows XP, Vista, etc?
....., then reboot. Then it's working again.
Do you have to repeat this procedure every time you switch on the laptop?
Does anyone has a clue how to solve this?
Is the problem solved when you remove the connection and then create a new connection in Tasma>Internet & network>Network manager?
The ethernet on my desktop also stopped working for a time. But then it worked again.
Does this mean that it isn't a problem anymore on the desktop?
Or is the problem in the router as both computers show a strange behavior?
2193  General / The Pub / Re: What are you listening to? on: November 06, 2008, 10:05:48 AM
At this moment http://www.radio5.nl/page/artikel/296  Smiley
http://radio5.nl/page/tekst/evergreen2008donderdag
2194  Assistance / Laptop / Re: Partition not mountable on IBM T21 on: November 05, 2008, 10:44:33 AM
Maybe this post will solve your problem?  Wink
2195  Assistance / Configuring Pardus / Re: Not sure if this is a problem, but... on: November 05, 2008, 10:38:06 AM
Have a look in this topic about the Disc Manager missing in Pardus 2008.
And especially in Comment  #9 of the  bug report.
Maybe
Quote
if you want permanent solution, run "update-fstab" as root
will solve your problem?
But first make a backup of your /etc/fstab file.
I hope this will help......... Smiley
2196  General / As seen on the internet / Re: Linux quiz on: November 04, 2008, 21:13:47 PM
Congrats on finishing the test. Your score: 50   Shocked
2197  General / General topics / Re: Copy folders to an external drive on: November 04, 2008, 15:44:57 PM
Have a look in the properties of the original and renamed folder.
Right click > Properties > Permissions.
Maybe it will help.
2198  Assistance / Configuring Pardus / Re: [solved]Resolution after major upgrade on: November 03, 2008, 21:50:24 PM
Its fine if you don't want to, .......
It isn't a matter that I don't want to do it.
The already existing "Method 1" tells it all.
2199  Assistance / Configuring Pardus / Re: [solved]Resolution after major upgrade on: November 03, 2008, 20:41:14 PM
Thanks atolboo, please add to PardusWiki.
No, because
I started TASMA>System>Display Manager and followed the instructions .........
says it all.

Apparently with kernel 2.6.25.19-112 the nvidia-drivers-new had to be split up into  nvidia-drivers173 and nvidia-drivers177.
2200  General / The Pub / Re: Template for Worldforum of Pardus on: November 03, 2008, 15:14:36 PM
Hope you like it and it's functioning as it should.
I like it and THANKS  Smiley
2201  Assistance / Configuring Pardus / [solved] Re: Resolution after major upgrade on: November 03, 2008, 13:52:46 PM
The problem has been SOLVED  Grin
I see that in the Package Manager nvidia-drivers-new is no longer present.
And I see 2 new nvidia-drivers (dd 02-Nov-2008)

nvidia-drivers177
nVIDIA kernel and glx drivers for GeForce 6xxx and newer NVIDIA cards

nvidia-drivers173
nVIDIA kernel and glx drivers for GeForce FX cards

This is how I solved the problem:
I switched to the "nv" driver.
In Package manager I removed nvidia-drivers-new. <-- not necessary, look here)
I started TASMA>System>Display Manager and followed the instructions .........
And I have 3D-support and Google Earth again.  Cheesy Grin Shocked
2202  Assistance / Configuring Pardus / Re: Hold Back Updates on: November 02, 2008, 22:03:24 PM
Finally someone else sees this huge issue and problem.
I don't understand this. Besides you and me, I don't see 'someone else'. Or do I miss something and getting too old?
And I don't see much reaction to my bug report.  Sad
Is it only with the Nvidia Geforce FX 5200 card?

Code:
sudo pisi upgrade -x firefox
and
Quote
sudo pisi upgrade -x kernel
isn't working.
2203  General / The Pub / Re: Template for Worldforum of Pardus on: November 02, 2008, 20:30:08 PM
That would be very good  Smiley as the  default template is, like Willem says, easier on the eyes.
2204  Assistance / Hardware / Re: realtek 8187 usb wireless lan adapter on: November 02, 2008, 15:16:18 PM
However on another (older) computer with USB 1.0 port I have problem with this same device and Pardus 2008.
With the Kernel (2.6.25.19-112) update my problem with Wl-168 RTL8187 USB adaptor have been solved for my another (older) computer. Grin
The Ralink WLANdrivers are included in the kernel.
2205  Assistance / Configuring Pardus / Re: [solved] nVidia drivers-new, nVidia-settings, nVidia-xconfig: lost login screen on: November 02, 2008, 12:49:31 PM
So, a last question, is anyone else using nvidia-settings and nvidia-xconfig...without problems? 
I hope that this isn't your last question !  Grin
I am using nvidia-settings without problems.
Pages: 1 ... 145 146 [147] 148 149 150


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!