Welcome, Guest. Please login or register.
April 17, 2014, 13:19:14 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

  Show Posts
Pages: [1]
1  Assistance / Configuring Pardus / firewall configuration on: January 17, 2010, 16:56:38 PM
Hello All,

I want to configure my firewall but I have an issue. I only want to accept these network protocols :
ssh (port 22)
samba (port 445)
rsync (port 873)

The problem is that the pardus firewall is a little limited. I need to allow the broadcast traffic to allow the computer detection... So, is someone have a solution ?

I look for the firewall default configuration files in /etc but I found anything...

Thanks !
2  Assistance / Bugs / Re: Nimbus Roman font and openoffice on: October 12, 2009, 14:13:49 PM
Hello All,

Thanks for your support. I post the bug report and this message in the forum a bit quickly...

In fact, I should have specified that I encountered the same issue few months ago when I tried the archlinux distribution (as you can see in the archlinux bug report)...

The problem is that I don't remember if I solve the issue in the archlinux...  I have a knowledge-gap...

I tried the modifications from the archlinux bug report but the issue is still there.

I don't think that it's an open office issue because I tried with Koffice after sending the report. So, it must be a font issue (as you told).

I'm looking for differences between the pardus font configuration and the mandriva one I'm currently using... But for the moment, I found anything except the ~/.fonts.conf ...
3  Assistance / Bugs / Nimbus Roman font and openoffice on: October 10, 2009, 01:29:57 AM
I try to open an open office document created with Mandriva or openSuse.
This document use the Nimbus Roman No 9 L font.

With Pardus, the font seems really weird : the bold is very huge !!!

This bug is present on the 2009 release. Does any one know a workaround ?!?

I post the bug in the bugzilla : http://bugs.pardus.org.tr/process_bug.cgi

It seems to be an old bug...
Pages: [1]


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!