Welcome, Guest. Please login or register.
April 17, 2014, 18:39:06 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

  Show Posts
Pages: 1 2 [3]
31  Assistance / Installing Pardus / Re: User not being created by YALI on: July 18, 2010, 22:10:40 PM
Booted with installation CD and did as suggested - rescue, select partition, lost passwd for root and changed the passwd successfully since it showed success. However on rebooting and trying to use the passwd it doesn't work. Not sure what's going wrong, I'm pretty positive i'm entering the right passwd that i changed to.  Huh?
32  Assistance / Installing Pardus / Re: User not being created by YALI on: July 18, 2010, 01:20:59 AM
Forgot one more thing Sad. I'm still without root account, not sure how i can change the passwd, single user mode doesn't work. Any other way i can change the passwd without re-installing again?
33  Assistance / Installing Pardus / Re: User not being created by YALI on: July 18, 2010, 01:18:34 AM
I had the same problem today when i installed. I didn't see Advanced button or probably didn't pay attention to it and kept clicing next. On reboot it didn't find my user so had to create using root account.

I also have another issue with root account. After couple of reboots i couldn't logon using root account. No matter what i did it didn't take the root account. I did enter the right passwd each time and it worked only the first time when i created the regular user using root. I tried to enter into single user mode on boot but that didn't work either. I was about to post on this issue when i stumbled upon this post. Is this a bug??

Another issue that i had was i couldn't see restart/shutdown option anywhere. In the taskbar even though it showed red shutdown/restart button all it had was logout. Again after couple of reboots shutdown/restart automatically showed up.

Disappointing start  Sad for me.

Forgot to mention earlier - I did check integrity of the iso and it showed success.
34  Assistance / Pardus for beginners / Re: LiveCD not able to connect to Wifi on: July 17, 2010, 16:46:01 PM
Enabled it, this time livecd did pick up the ssid but when i gave the passwd for default settings it didn't work. Default was WEP-ASCII, i even changed it to just WEP but no luck. Even ethernet doesn't work, i thought it was as simple as plugging in the cable and it would just work.

Any idea what else can be done to fix this issue.

thanks.
35  Assistance / Pardus for beginners / Re: LiveCD not able to connect to Wifi on: July 17, 2010, 13:12:29 PM
Actually yes, I've disabled SSID broadcast. Is that the reason? Should i enable it back again?
36  Assistance / Pardus for beginners / LiveCD not able to connect to Wifi on: July 17, 2010, 10:27:42 AM
I'm having a strange problem. Until few days back I was able to connect to my wireless network using LiveCD. Due to wireless security issue, i had to reset my Linksys router and change SSID. Subsequently when i booted again with LiveCD I'm not able to connect inspite of giving the right details. Tried all combinations nothing seem to be working.

Can someone please help

Thanks.
Pages: 1 2 [3]


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!