Welcome, Guest. Please login or register.
April 17, 2014, 14:46:13 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

  Show Posts
Pages: [1]
1  Assistance / Software / Mplayer plugin with no sound. on: March 13, 2007, 22:27:40 PM
So after restoring my sound. MPlayer plugin in Firefox is not ready to the concept of having sound with a stream or playing some quicktime trailers.

When starting the Mplayer all is in Turkisch.

Any ideas?

Running 2007.1 RC1
2  Assistance / Hardware / Newby Problem with SoundCard (Pardus 2007.1 RC1) on: March 13, 2007, 22:00:50 PM
After an hour of tweaking finaly sound. I'll probably never know what realy worked the eror at startuo is still there but now i can say never show again.

Killed my onboard modem that might have done the trick, so the speaker in the webcam hint might have done the trick. Not going to try to turn the modem on for now. Keep you updated with extra's

Thanx everyone
3  Assistance / Hardware / Newby Problem with SoundCard (Pardus 2007.1 RC1) on: March 12, 2007, 23:06:13 PM
And please no flamming by Site Admin Willem
Or I'll whoop it's ass when i see him in the morning...

(credo: be nice to the noob!)
  :lol:
4  Assistance / Hardware / Newby Problem with SoundCard (Pardus 2007.1 RC1) on: March 12, 2007, 23:02:33 PM
Basically a newb on Linux so some help would be nice.

Sound is not working at al.

Directly after boot:
Sound server informational message:
Error while initializing the sound driver
device: default can't be opened for playback (No such file or directory)
The sound server will continue, using the null output device.

Seen this before in other topics but no answers

In KinfoCenter the onboard sound is recognized as
ALC650F   (its a Realtek ac97)
and it's configurable in Kmix
But no sound whatsoever.

There are a zillion buttons in Kmix that kan be missused so a problem may be there as well

Rest of Pardus 2007.1 RC1 is working well exept for de minimal install a had to use otherwise i got a hang during first bootup. Don;t know it there are any limmitations

Only probem is that turnig of computer results in hanging system that me be a linux thing i have get to get used to.

Thanks in advance
Pages: [1]


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!