Welcome, Guest. Please login or register.
April 20, 2014, 13:01:03 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Configuring Pardus
0 Members and 1 Guest are viewing this board.
Pages: [1] 2 3 ... 18 Go Down
Subject Started by Replies Views Last post
[SOLVED]Pardus 2009 with LXDE « 1 2 3 4 » Michiel 56 12318 July 17, 2011, 21:08:48 PM
by atolboo
xbindkeys McLovin 8 2842 August 18, 2009, 13:44:19 PM
by atolboo
Pardus 2009 with XFCE Michiel 13 6160 October 12, 2009, 13:56:03 PM
by atolboo
Pardus 2009 with GNOME « 1 2 » mpie 18 7322 September 05, 2010, 11:01:48 AM
by Michiel
INSTALLING NVIDIA DRIVERS « 1 2 » Mhmrcs 17 7423 January 08, 2009, 18:25:55 PM
by DANHO
[solved]Working with Pardus in text mode Andreas 2 1010 May 10, 2008, 12:58:04 PM
by Andreas
[solved]vlan support agnosta01 3 1035 July 31, 2008, 14:47:31 PM
by Andreas
[solved]USB 2.0 and USB 1.0 MitraMai 2 857 August 17, 2008, 12:31:28 PM
by MitraMai
[solved]Upgrade Pardus Andreas 2 1240 April 13, 2008, 15:14:04 PM
by Andreas
[solved]Updates for Pardus 2007.3 Andreas 6 1323 June 30, 2008, 23:05:07 PM
by CaptainCookie
[solved]suggestion for network-manager RC1 baboo 3 778 June 15, 2008, 17:44:31 PM
by Andreas
[solved]Resolution after major upgrade « 1 2 » waf 19 3382 November 04, 2008, 08:46:49 AM
by Mhmrcs
[solved]Nvidia Nforce drivers? highenergy 5 1831 November 12, 2007, 23:09:39 PM
by Kavani
[solved]Nvidia Graficcard 7050 Andreas 9 2614 May 13, 2008, 13:52:55 PM
by Andreas
[SOLVED]network keeps disconnecting treborblack 3 854 January 01, 2010, 11:26:44 AM
by treborblack
[solved]Midi in Pardus 2008 tonyzbj42 4 992 July 21, 2008, 11:19:19 AM
by tonyzbj42
[solved]Konqueror don`t play Youtube-Videos bubbel 2 961 April 11, 2009, 18:44:48 PM
by bubbel
[solved]Kmix andrewb 5 1121 August 16, 2008, 15:05:50 PM
by andrewb
[solved]Keyboard & Mouse dos not function after restart any longer bubbel 12 1679 May 22, 2009, 06:12:25 AM
by bubbel
[solved]k9copy and repositories baboo 2 903 June 17, 2008, 21:59:00 PM
by baboo
Pages: [1] 2 3 ... 18 Go Up
Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!