Welcome, Guest. Please login or register.
April 17, 2014, 02:59:21 AM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Bugs
0 Members and 1 Guest are viewing this board.
Pages: [1] 2 3 ... 8 Go Down
Subject Started by Replies Views Last post
Packages which are missing in the User-Repo of Pardus 2009 bubbel 2 1982 July 23, 2009, 12:21:48 PM
by bubbel
Bugs in Pardus Andreas 11 4643 August 09, 2009, 20:01:35 PM
by bubbel
Packages which are missing in offiziell Repos of Pardus 2009 bubbel 3 3238 August 10, 2009, 12:58:36 PM
by radagast
Xorg dead after update with PiSi kle 0 1547 March 06, 2007, 00:07:07 AM
by kle
ATI Driver deinstallation Bahri16 3 1909 March 18, 2007, 21:28:26 PM
by Bahri16
Problem accessing Windows partition since upgrade to 2007.1 « 1 2 » joske 20 4780 March 19, 2007, 21:07:06 PM
by Bahri16
Problem with standby / suspend joske 3 1641 March 24, 2007, 11:19:03 AM
by joske
Parse error in pisi-index.xml.bz2.sha1sum Thijs 0 1180 March 26, 2007, 17:05:24 PM
by Thijs
So many things to say... fullmetalcoder 1 1296 March 28, 2007, 20:09:45 PM
by Willem
K(C)Lamav - Dazuko was not loaded succefully diskmusic 2 1416 March 29, 2007, 05:24:38 AM
by diskmusic
Peculiar bug in Konqueror/Firefox Tiedemann 2 1460 April 03, 2007, 16:57:06 PM
by Tiedemann
Firefox 2.0.0.3 Tiedemann 6 2243 April 04, 2007, 11:45:19 AM
by Tiedemann
Lost wireless connection after upgrade IMQ 7 4095 April 06, 2007, 04:38:06 AM
by msullivan
Unable to change monitor gamma pirogronian 0 1185 April 30, 2007, 16:56:29 PM
by pirogronian
Pardus works for a while and then fail to successfully boot « 1 2 » KimTjik 15 5023 May 03, 2007, 04:57:13 AM
by none
915resulution Bahri16 4 1771 May 16, 2007, 17:55:05 PM
by roverrat
ATI Catalyst Control Center Jan Gnodde 5 2720 May 27, 2007, 05:10:20 AM
by Tinker
2007.1 update and sound problem xva 7 2322 May 30, 2007, 16:44:50 PM
by xva
Bug in Soundserver ronney 4 1581 June 02, 2007, 08:24:00 AM
by ronney
Grub stage1 code did note start (didn't boot) after todays update with PackageMa Zahar_Malinovski 0 1211 June 07, 2007, 15:22:01 PM
by Zahar_Malinovski
Pages: [1] 2 3 ... 8 Go Up
Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!