Welcome, Guest. Please login or register.
April 17, 2014, 23:35:54 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Pardus for beginners
| | |-+  Network Error with Wine
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Network Error with Wine  (Read 1402 times)
DANHO
Pardus Master
***
Gender: Male
Posts: 187


Pardus SF


View Profile
« on: August 18, 2007, 00:09:25 AM »

Can someone show me how to go about reconfiguring what socket should be used.

here is game.cfg;



// MULTIPLAYER
mpipaddressstring = "0.0.0.0"
mpgateserverlocalportmin = "49152"
mpgateserverlocalportmax = "65536"
mpgateserverlocalportdelta = "1"
mpgateserverlocalportrandom = "0"
mpnovaworldportmin = "32768"
mpnovaworldportmax = "32787"
mpnovaworldportdelta = "1"
mpnovaworldportrandom = "0"
mpnovaworldlanenumsessionportmin = "32768"
mpnovaworldlanenumsessionportmax = "32787"
mpnovaworldlanenumsessionportdelta = "1"
mplanserverportmin = "32768"
mplanserverportmax = "32787"
mplanserverportdelta = "1"
blah,,blah,,,blah,,,,,,,,,,,,,,,,,blah.     "SEE SCREEN SHOT"


* snapshot1.jpg (124.89 KB, 1280x1024 - viewed 72 times.)
Logged
riklaunim
Newbie
*
Posts: 12


View Profile
« Reply #1 on: August 21, 2007, 18:30:10 PM »

wine has limited networking support, are there reports that this game should work on wine over network?
Logged
DANHO
Pardus Master
***
Gender: Male
Posts: 187


Pardus SF


View Profile
« Reply #2 on: August 21, 2007, 18:45:59 PM »

I havent came across any reports that it should function with wine. Its installation is for ms. But I know that users, and or players do play it using  linux distros.

I must configure internet socket, I can modify the game.cfg with the socket I wish to use, but how do I go about digging into Pardus for that "socket number"
« Last Edit: August 21, 2007, 18:48:18 PM by DANHO » Logged
benvdh
Pardus fellow craft
**
Posts: 65


View Profile
« Reply #3 on: August 21, 2007, 19:22:39 PM »

Hey,

I don't know which game this is, but you could do a search in wine application database to see if it is supported, or if there are any other people that had the same problems. The database is located here:

http://appdb.winehq.org/appbrowse.php

Regards,

Ben
Logged
DANHO
Pardus Master
***
Gender: Male
Posts: 187


Pardus SF


View Profile
« Reply #4 on: August 21, 2007, 20:26:31 PM »

Hey thanks the wine site was very helpful and will be in the future.
The game dfx (delta force xtreme) is listed but due to no or lil testing on this game it despicts same problem i have which is the same error jpg above.
Not enough participants,maybe i'll get involve.

I was hoping some one knew what socket number i can use to further mod the game.cfg with said socket number.
« Last Edit: August 21, 2007, 20:30:13 PM by DANHO » Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!