Welcome, Guest. Please login or register.
April 19, 2014, 21:43:22 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Bugs
| | |-+  Grub not configured correctly when installing on 2nd (slave) harddrive
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Grub not configured correctly when installing on 2nd (slave) harddrive  (Read 881 times)
genelake
Guest
« on: November 20, 2007, 20:22:33 PM »

I have just installed Pardus 2007.3 using the 8th partition of my second harddrive.  When I tried to boot Pardus it would fail because the Grub installed in the Pardus root partition was configured wrong.  The partition in Grub was configured as (hd0,7) instead of the correct (hd1,7).  I have installed previous versions of Pardus when I had only one harddrive and Grub was installed and configured properly.

I edited (hd0,7) to (hd1,7) and Pardus booted correctly.

Other than that one minor problem Pardus is a great distro.

I configured my HP printer with CUPS...works perfectly.

I configured my sound with Alsaconf and Alsamixer...works perfectly.

My internet connection worked right out of the box.

CD's and DVD's both play perfectly.

Flash works perfectly.

Thanks for a great distro.

-gene-
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!