Welcome, Guest. Please login or register.
April 21, 2014, 12:45:42 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Hardware
| | |-+  Bluetooth mouse not working
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Bluetooth mouse not working  (Read 1081 times)
micro87
Newbie
*
Posts: 5


View Profile
« on: November 24, 2007, 16:10:06 PM »

Hi!

I'm running Pardus 2007.3 and have a problem with my Logitech MX1000 bluetooth mouse. In kinputwizard I can see the mouse but if I click on the setup button i get an errormessage that says "Failed to create...." or something similar

I've tried this in 2007.2 earlier and then I could connect the mouse as long as i didn't install any updates. Have used Fedora before and I then used the "hidd" command but since that command is disabled in Pardus I don't know what to do.

Someone that knows what to do?

EDIT: I can connect to the mouse with hcitool but what to do after that I don't know Sad

EDIT 2: Now it works after I removed bluez-libs bluez-utils and kdebluetooth and installed the packages from 2007.2 instead. Now I only need to know how to make it autoconnect.

EDIT 3: Don't know anything about the autoconnect yet but i tried to update the bluetooth-packages mentioned above to the newest ones now when the bluetooth-mouse was connected and it remembers the connection so now it works with the latest packages.   Shocked
« Last Edit: November 25, 2007, 11:02:42 AM by micro87 » Logged
Kavani
Guest
« Reply #1 on: November 26, 2007, 22:32:54 PM »

Neat!  I've never really messed with Bluetooth, though with all the wireless devices I own, I may have to!  Cheesy
Logged
jaideep_jdof
Pardus fellow craft
**
Gender: Male
Posts: 104



View Profile
« Reply #2 on: December 05, 2007, 06:58:11 AM »

I am also facing the same problem so I filed a bug report http://bugs.pardus.org.tr/show_bug.cgi?id=6632, you may also post your comments.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!