Welcome, Guest. Please login or register.
April 19, 2014, 01:25:58 AM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Hardware
| | |-+  [solved]Pardus 2008 sound-problem
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: [solved]Pardus 2008 sound-problem  (Read 7476 times)
Andreas
Guest
« Reply #30 on: July 27, 2008, 15:01:04 PM »

The problem is fixed.

Please look in the Bug-Report

Greetings
Andreas
Logged
LinuxFanatic
Pardus Master
***
Gender: Male
Posts: 177



View Profile WWW
« Reply #31 on: July 27, 2008, 15:41:34 PM »

Yeah I'm really content - great thanks to the Pardus Linux developer. They helped me for my problem with a special version of ALSA package - very helpful persons Smiley Cool
Logged


German Pardus Linux Communtiy --> www.PardusUser.de
andrewp
Guest
« Reply #32 on: October 21, 2008, 21:44:27 PM »

Sony VAIO
VGN-NR21J/S (N-Series)
HDA Intel Sound Hardware

Only works using OSS
Auto-Detect defaulted to ALSA

Very interested in fix.
Logged
sheilaandandrew
Newbie
*
Gender: Male
Posts: 28


View Profile
« Reply #33 on: October 25, 2008, 23:10:35 PM »

Sony VAIO
VGN-NR21J/S (N-Series)
HDA Intel Sound Hardware

Only works using OSS
Auto-Detect defaulted to ALSA

Very interested in fix.

I reloaded 2008.1
On the 1st update (54 available)
Top-of-the-shop I notice is an update of ALSA
Quickly checked sound system and working with Auto-detect (defaults to ALSA)
I updated 53 leaving ALSA version as shipped
Sound works!

Thanks, Andrew  Grin
Logged
Pages: 1 2 [3] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!