Welcome, Guest. Please login or register.
April 19, 2014, 09:11:53 AM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  General
| |-+  General topics
| | |-+  [solved]Another Konqueror Browser Problem
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: [solved]Another Konqueror Browser Problem  (Read 1492 times)
pardus.ca
Newbie
*
Posts: 18


View Profile
« on: September 20, 2008, 20:47:00 PM »

Greetings to all;
                         I notice for some reason the script on the browser page
is not showing properly. Part of it is missing, and no color bars are visible.

Here is an example. If I go to>> http://news.bbc.co.uk/
the wide black  and red bar at the top is missing.
Also, the grayish background to News frontpage with the list of regions
is missing, as well as the title "News Front Page" .Probably other things
are missing, but this is just an example what happens with a site.

This action happens in various degrees to all the URLs I enter.

Java plug-in works, as well as the Flash plug-in. Apparently again it
involves a setting I haven't found yet.

Anyone got any ideas on this one?? Otherwise Konqueror works well in Pardus.
Guess one has to get use to its quirks.

Regards, and TIA,
Pardus.ca
« Last Edit: October 10, 2008, 11:27:28 AM by Michiel » Logged
PhiX
Pardus Guru
****
Posts: 642



View Profile WWW
« Reply #1 on: September 20, 2008, 22:08:41 PM »

Is Javascript activated in the Configuration menu ?
Logged

Team Pardus-fr - French Pardus tools translator
Lisa
Pardus Guru
****
Posts: 841



View Profile
« Reply #2 on: September 21, 2008, 03:50:18 AM »

hmm, if you are using KDE version 4, Konqueror has known rendering bugs at certain sites that previously worked fine.

Lisa Marie
Logged
pardus.ca
Newbie
*
Posts: 18


View Profile
« Reply #3 on: September 21, 2008, 11:06:05 AM »

Hallo Folks:
                  Thanks for the replies.
Yes, Java Script is enabled. Using KDE 3.5.10
So somewhere along the way something happened.
Maybe a wrong setting ; dont know for sure.
Originally was working. May have to try a complete
reinstall.

                 Any help or suggestions are appreciated.

Thanks,
Pardus.ca
Logged
PhiX
Pardus Guru
****
Posts: 642



View Profile WWW
« Reply #4 on: September 21, 2008, 13:12:53 PM »

If you don't know what you have changed, you can check the history manager in the system part of Tasma.
There, you can undo the last action (install, upgrade, remove of packages) that may have caused the trouble.
Logged

Team Pardus-fr - French Pardus tools translator
Lisa
Pardus Guru
****
Posts: 841



View Profile
« Reply #5 on: September 21, 2008, 18:21:07 PM »

Hey PhiX, that's a nice feature that I did not know about.  Still waiting on my Pardus download - I am doing it myself and have remaining 15 hours.   Grin  I can't wait!

Pardus.ca, you could also look in your home folder at your ~/.xsession.error file to see if it gives informations with konqueror.

A known problem with certain pages showing up odd is that one has
settings>configure konqueror>browser identification
set to something other than default Mozilla.  I know having it set it IE can cause odd page rendering at some sites.

Lisa Marie
Logged
pardus.ca
Newbie
*
Posts: 18


View Profile
« Reply #6 on: September 21, 2008, 22:35:32 PM »

Hallo All:
              The replies, information, and interest shown by
all of you who replied is gratefully acknowledged. The
tidbits of information on this forum help to make us more
informed about Pardus Linux.
               I overcame the problems in Konqueror by a
re-install., and now all is okay. Somehow i could not get
to the setting or change I had to make before the re-install.

Best regards,
Pardus.ca Smiley Smiley
Logged
Andreas
Guest
« Reply #7 on: September 25, 2008, 07:00:15 AM »

Hello,

please edit the Thread as solved and look therefore here

Regards
Andreas
Logged
Andreas
Guest
« Reply #8 on: October 09, 2008, 07:26:02 AM »

Hello,

can one Moderator please edit the Thread in the first post as [solved].  Wink

Thanks.

Andreas
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!