Welcome, Guest. Please login or register.
April 20, 2014, 12:57:13 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Installing Pardus
| | |-+  Installing Pardus on a FakeRAID (RAID 0)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Installing Pardus on a FakeRAID (RAID 0)  (Read 1198 times)
zealucard
Newbie
*
Posts: 2


View Profile
« on: February 12, 2009, 16:27:44 PM »

Hi all !

I'm french and I want to install Pardus on my computer but I have already Vista installed on a RAID 0 FakeRAID. Is it possible to do the same for Pardus ? dmraid ?

Thank you.
Logged
waf
Guest
« Reply #1 on: February 12, 2009, 21:57:22 PM »

Try here: http://www.pardus-fr.org/forum/  
« Last Edit: April 29, 2011, 10:21:49 AM by waf » Logged
PhiX
Pardus Guru
****
Posts: 642



View Profile WWW
« Reply #2 on: February 12, 2009, 22:26:30 PM »

He already did, but we don't have the answer.
Logged

Team Pardus-fr - French Pardus tools translator
zealucard
Newbie
*
Posts: 2


View Profile
« Reply #3 on: February 15, 2009, 08:58:54 AM »

No idea ?
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!