Welcome, Guest. Please login or register.
April 23, 2014, 16:35:41 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Configuring Pardus
| | |-+  [solved] No video result in Gnome MPlayer in Firefox and Opera.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 3 4 [5] Go Down Print
Author Topic: [solved] No video result in Gnome MPlayer in Firefox and Opera.  (Read 10477 times)
klurig
Pardus fellow craft
**
Posts: 39


View Profile
« Reply #60 on: November 28, 2009, 00:16:48 AM »

Pardus 2009

You may be wrong. I can see everything on the  http://www.rtl.nl/actueel/rtlnieuws/home/ without problems. I do not have any problems with any video clips or movie in Firefox or Chromium.

I have the following in Firefox:

Silverlight Plug-In 3.0.40624.0

RealPlayer G2 Plug-In Compatible version 0.4.0.5724 built with gcc 3.4.6 on Sep 2 2009

Shockwave Flash 10.0 r32

Klurig  Wink
« Last Edit: November 30, 2009, 00:24:59 AM by klurig » Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #61 on: November 28, 2009, 01:10:11 AM »

About Silverlight:
This plugin isn't supported by Pardus and can't be used in Opera.
And for me it's currently Novell Moonlight 1.99.8 (rigtht-click while playing a video).

.......... or chromium.
Huh? How did you get this working in Google Chromium? I only get the commercial that is shown before the video. The video itself is a black screen.
Logged
Andreas
Guest
« Reply #62 on: November 28, 2009, 05:11:54 AM »

Look >here< for the Bug report.  Wink

Your Bug-Report is a duplicate of this  Grin
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #63 on: November 28, 2009, 08:55:48 AM »

It's almost a duplicate, but I wanted a bug report for Component: gecko-mediaplayer and not for Component: opera.
That's the only reason I made a new one.
Otherwise I could save the trouble making a new one.
Logged
Andreas
Guest
« Reply #64 on: November 28, 2009, 08:58:35 AM »

but I wanted a bug report for Component: gecko-mediaplayer and not for Component: opera.


I understand.  Wink
Logged
klurig
Pardus fellow craft
**
Posts: 39


View Profile
« Reply #65 on: November 30, 2009, 00:30:02 AM »

About Silverlight:
This plugin isn't supported by Pardus and can't be used in Opera.
And for me it's currently Novell Moonlight 1.99.8 (rigtht-click while playing a video).

.......... or chromium.
Huh? How did you get this working in Google Chromium? I only get the commercial that is shown before the video. The video itself is a black screen.

You have the right Atolboo. It works much better with gecko-mediaplayer, version: 0.9.6, release: 14, build 6 and gnome-mplayer, version: 0.9.6, release: 19, build 7.

I have uninstalled Silverlight Plug-In 3.0.40624.0, ( Novell Moonlight 1.99.8 ).

I have the same problem as you have in Chromium ( "I only get the commercial that is shown before the video. The video itself is a black screen" ).

 Embarrassed

Klurig
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #66 on: November 30, 2009, 08:50:35 AM »

Thanks for the feedback !  Cheesy
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #67 on: February 10, 2010, 10:45:25 AM »

I am happy to report that after installing the bugfix from Comment #15  with
Code:
sudo pisi it http://cekirdek.pardus.org.tr/~onur/tmp/gecko-mediaplayer-0.9.8_20100129-22.pisi http://cekirdek.pardus.org.tr/~onur/tmp/gnome-mplayer-0.9.8_20100129-28.pisi
has been fixed
Can be tested at http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/index_video.xml
Logged
Michiel
Administrator
Pardus Guru
*****
Posts: 799



View Profile
« Reply #68 on: February 10, 2010, 11:42:09 AM »

I am happy to report that after installing the bugfix from Comment #15  with
Code:
sudo pisi it http://cekirdek.pardus.org.tr/~onur/tmp/gecko-mediaplayer-0.9.8_20100129-22.pisi http://cekirdek.pardus.org.tr/~onur/tmp/gnome-mplayer-0.9.8_20100129-28.pisi
has been fixed
Can be tested at http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/index_video.xml

very nice, thanks for keeping us informed
Logged

Former Pardus user, now on OpenSUSE 12.2 (KDE)
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #69 on: February 12, 2010, 13:01:34 PM »

New info from Comment #22
Quote
Packages are in test repository, closing the bug as fixed, thanks
Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!