Welcome, Guest. Please login or register.
April 20, 2014, 02:39:35 AM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Configuring Pardus
| | |-+  [solved]Konqueror don`t play Youtube-Videos
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: [solved]Konqueror don`t play Youtube-Videos  (Read 961 times)
bubbel
Guest
« on: April 11, 2009, 17:36:24 PM »

Hello,

I tried to play Videos from Youtube with Konqueror. I only see one black screen. Shocked

For example this one: http://www.youtube.com/watch?v=mp_kw0Bur4U

Can anybody confirm this?

With Opera or Firefox all plays fine. Wink

Thanks and greetings
bubbel
« Last Edit: April 11, 2009, 18:45:03 PM by bubbel » Logged
PhiX
Pardus Guru
****
Posts: 642



View Profile WWW
« Reply #1 on: April 11, 2009, 18:41:09 PM »

Konqueror plays it well on my system.
Logged

Team Pardus-fr - French Pardus tools translator
bubbel
Guest
« Reply #2 on: April 11, 2009, 18:44:48 PM »

Hello,

now Konqueror plays it well by me too. Smiley

I must the following plugin add to the plugins of Konqueror:

/usr/lib/nsbrowser/plugins

Greetings
bubbel
« Last Edit: April 11, 2009, 18:46:27 PM by bubbel » Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!