Welcome, Guest. Please login or register.
April 23, 2014, 09:07:04 AM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Configuring Pardus
| | |-+  Everything underlined in firefox [Solved]
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Everything underlined in firefox [Solved]  (Read 1110 times)
frito
Pardus fellow craft
**
Posts: 43


View Profile
« on: September 23, 2009, 16:56:52 PM »

When I use firefox, every work i type gets underlined in red. The spell checker is crazy. I have firefox set to English (US) but I figure this comes from the fact that Pardus is originally turkish?

Can anyone think of something I should try changing?
« Last Edit: September 24, 2009, 02:15:41 AM by frito » Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #1 on: September 23, 2009, 17:40:12 PM »

Can anyone think of something I should try changing?
When I am in the editor window in FF I can right-click and select
Languages > Select another language (if installed)
                    > Add dictionary (for a new language)
And this has nothing to do with the language settings of FF.
Maybe this is off any help?
Logged
frito
Pardus fellow craft
**
Posts: 43


View Profile
« Reply #2 on: September 23, 2009, 18:52:18 PM »

Tada! problem solved
Thanks

NB: I did try googling this to no avail.

EDIT: How do i mark as solved?
« Last Edit: September 23, 2009, 18:56:53 PM by Michiel » Logged
bubbel
Guest
« Reply #3 on: September 23, 2009, 19:00:45 PM »



EDIT: How do i mark as solved?

Hello,

in your frist post of this Thread you edit it as solved. Wink

Greetings
bubbel
Logged
frito
Pardus fellow craft
**
Posts: 43


View Profile
« Reply #4 on: September 24, 2009, 02:17:08 AM »

That was very annoying and probably happens to most other english users
Should I post it in the bug forum?
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #5 on: September 24, 2009, 11:41:21 AM »

Should I post it in the bug forum?
No, it's not a bug.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!