Welcome, Guest. Please login or register.
April 17, 2014, 23:33:09 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Software
| | |-+  Shockvawe Flash missing in Firefox 4
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Shockvawe Flash missing in Firefox 4  (Read 1111 times)
John A
Guest
« on: January 21, 2011, 13:16:00 PM »

I noticed that in some webpages when you can chat it not working in Firefox 4.
(application/x-shockwave-flash) seems to be missing in it.

In the previous Firefox used in Pardus 2009.2 It was not necessary to do a manual installation of it.
Is it because its a beta version of Firefox?
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #1 on: January 21, 2011, 13:31:35 PM »

Is it because its a beta version of Firefox?
I don't know, Smiley and thus...
Use Bugzilla to make our wishes/problems known to the developers of Pardus.
Logged
John A
Guest
« Reply #2 on: January 21, 2011, 13:39:21 PM »

yes I just write  bug report about it. It includes 2 screenshots how it looks when someone try to contact me with a pop-up/chat function.:
http://bugs.pardus.org.tr/show_bug.cgi?id=16348

I use the Swedish version of Firefox 4.
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #3 on: January 21, 2011, 14:03:37 PM »


I use the Swedish version of Firefox 4.
When I enter in console:
Code:
LC_ALL=C firefox
in P2009, I get the English version instead of the Dutch version.
(LC_ALL=C in front of the command is always? the trick to get the English version) Wink
Logged
John A
Guest
« Reply #4 on: January 21, 2011, 14:38:41 PM »

If find out that its works only one way. If I click to chat with someone it works normal.
But if someone try to chat with me it not working.  I get a blue list at the top like this if somebody try to contact me:
http://bugs.pardus.org.tr/attachment.cgi?id=6525

I have tryed to installs the modules manually if click "Manuell Installation" but then I get re-directed to Adobes homepage:
http://bugs.pardus.org.tr/attachment.cgi?id=6523

The old Firefox works fine booth ways.
Logged
John A
Guest
« Reply #5 on: January 21, 2011, 15:11:26 PM »

The problem is with the IM Client that many social networks/pages using for chat:
http://bugs.pardus.org.tr/attachment.cgi?id=6528

I guess it be solved in time with the final version of Firefox 4.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!