Welcome, Guest. Please login or register.
April 18, 2014, 20:27:31 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  News & Announcements
| | |-+  Pardus 2011.2 is available
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Pardus 2011.2 is available  (Read 5638 times)
Alexey
Pardus fellow craft
**
Gender: Male
Posts: 95



View Profile
« Reply #15 on: September 21, 2011, 13:48:45 PM »

I hope it will be updated in pardus soon.

fatih promised to do in the next few days


* screen_20110921-153813.png (294.96 KB, 1366x768 - viewed 158 times.)
Logged
willy
Pardus fellow craft
**
Gender: Male
Posts: 99



View Profile WWW
« Reply #16 on: September 21, 2011, 14:42:01 PM »

Quote
guess who's back: diginotar! removed their certificate and entry yesterday from ff 3.6.19
I have just the same with FF5.0  but by me it is back when I open certificate again???
Logged
Lisa
Pardus Guru
****
Posts: 841



View Profile
« Reply #17 on: September 21, 2011, 16:19:06 PM »

Hi portaro,
I will let you know as soon as I receive the media from my husband. 
I asked him to download it for me as now that he is working (been unemployed for almost two years) he has a fast connection where he lives.  Looking forward to trying 2011.2
Regards, Lisa Marie
Logged
Alexey
Pardus fellow craft
**
Gender: Male
Posts: 95



View Profile
« Reply #18 on: September 21, 2011, 16:23:47 PM »


you can try another distribution with KDE like OpenSUSE, and with GNOME like Fedora to compare problem.
Logged
Alexey
Pardus fellow craft
**
Gender: Male
Posts: 95



View Profile
« Reply #19 on: September 21, 2011, 16:27:52 PM »

Quote
guess who's back: diginotar! removed their certificate and entry yesterday from ff 3.6.19
I have just the same with FF5.0  but by me it is back when I open certificate again???

package nss contains certificates
firefox in Linux distributions is going to use the system nss.
nss now has been updated in the repositories pardus

just update system in package-manager Smiley


DigiNotar certificates will be present in browsers. But they will be shutdown confidence and will be reset serial number.
« Last Edit: September 21, 2011, 16:29:43 PM by Alexey » Logged
owiknowi
Guest
« Reply #20 on: September 22, 2011, 10:52:52 AM »

@alexey

installed the nspr-4.8.9-32-p11-x86_64.pisi and nss-3.12.11-42-p11-x86_64.pisi in 2011.2 (ff 5) and the nasty was gone.

but what about kurumsal 2? updated but nothing new showed up. so my guess is that first 2011.x is being fixed?
hmm, stange thing to do imho when there' s also a corporate version out there?  Huh?
Logged
Mark
Pardus fellow craft
**
Gender: Male
Posts: 38


Hobbies: computers, gardening, travel


View Profile
« Reply #21 on: September 25, 2011, 17:21:46 PM »

Just got another round of major updates including Firefox 6.02, last night
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #22 on: September 25, 2011, 22:04:19 PM »

.... including Firefox 6.02, last night
From where did you get this update Huh?
Or in other words,  what is the result of
Code:
pisi lr
Logged
owiknowi
Guest
« Reply #23 on: September 26, 2011, 06:51:08 AM »

only about a week ago i had some updates for kurumsal 2, so it's still using ff 3.6.19 (with the certificate from diginotar. even after i deleted it, after a new start it's back  Huh? ).

btw. with kurumsal 2, mainly for security and stability reasons, i only use the default repo:
http://packages.pardus.org.tr/pardus/kurumsal2/stable/x86_64/pisi-index.xml.xz
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #24 on: September 26, 2011, 10:17:33 AM »

(with the certificate from diginotar. even after i deleted it, after a new start it's back  Huh? ).
Diginotar in inactive if it doesn't have any markers at "This certificate can ...".
To be checked after a restart of the system.
Logged
owiknowi
Guest
« Reply #25 on: September 26, 2011, 10:47:33 AM »

Diginotar in inactive if it doesn't have any markers at "This certificate can ...".
To be checked after a restart of the system.

thanks atolboo,
so even without updating to ff >= 6.0.2 this way it's reasonably safe to use ff 3.6.19 with kurumsal 2?
Logged
atolboo
Pardus Guru
****
Posts: 2317



View Profile
« Reply #26 on: September 26, 2011, 12:39:01 PM »

so even without updating to ff >= 6.0.2 this way it's reasonably safe to use ff 3.6.19 with kurumsal 2?
As far as Diginotar is concerned: Yes.
The removal of Diginotar is not dependent on the version of FF.
This only depends on an update of the package nspr and nss.
Logged
owiknowi
Guest
« Reply #27 on: September 26, 2011, 12:52:16 PM »

 Embarrassed but those are only for 2011.x , is my uneducated guess...
i'll wait with my pk2 questions till those packages are available since you are already pretty busy with 2011. thanks though!
_O_
Logged
Mark
Pardus fellow craft
**
Gender: Male
Posts: 38


Hobbies: computers, gardening, travel


View Profile
« Reply #28 on: September 26, 2011, 16:34:26 PM »

.... including Firefox 6.02, last night
From where did you get this update Huh?
Or in other words,  what is the result of
Code:
pisi lr

I got notified in Package Manager the upgrades were available.  Works fine so far. I did do a logout and relogged in to make sure everything worked ok from that point, but I haven't comletely restarted yet.
Logged
a.palius
Pardus fellow craft
**
Posts: 132


View Profile
« Reply #29 on: September 26, 2011, 16:46:08 PM »

From where did you get this update Huh?

FF 6.0.2 is available in devel-repo.
http://packages.pardus.org.tr/info/2011/devel/source/firefox.html
Logged
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!