Welcome, Guest. Please login or register.
April 17, 2014, 18:39:47 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  Assistance
| |-+  Hardware
| | |-+  webcam does not work
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: webcam does not work  (Read 2339 times)
nanelimon
Guest
« on: February 03, 2007, 13:33:29 PM »

Since 2 days i'm using pardus 2007. But i can not use my webcam under kopete.

lsusb:

Bus 004 Device 001: ID 0000:0000
Bus 003 Device 002: ID 03f0:0024 Hewlett-Packard
Bus 003 Device 001: ID 0000:0000
Bus 002 Device 001: ID 0000:0000
Bus 001 Device 004: ID eb1a:2710 eMPIA Technology, Inc. SilverCrest WebCam
Bus 001 Device 001: ID 0000:0000

Does anyone know how to resolve this?

Thanks in advance,
Logged
benvdh
Pardus fellow craft
**
Posts: 65


View Profile
« Reply #1 on: April 02, 2007, 14:05:11 PM »

Hey,

I just googled for your camera and found the following thread on linuxquestions.org:

http://www.linuxquestions.org/questions//showthread.php?t=488002

Then I did a search on the lsusb website and found that this webcam is not supported:

http://www.qbik.ch/usb/devices/showdev.php?id=3208

Regards,

Ben
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!