Welcome, Guest. Please login or register.
April 21, 2014, 16:48:03 PM
Home Help Search Calendar Login Register
Show unread posts since last visit.
News: Let Pardus-Anka become #1: Pardus-Anka Bug ReportPardus-Anka World Google+ | The Pardus wiki  | Visit Pardus-Anka official website  | Register as forum member?  Email the moderator!

+  Pardus Worldforum
|-+  General
| |-+  General topics
| | |-+  it is possible to install/use compiz?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: it is possible to install/use compiz?  (Read 2022 times)
benighted
Newbie
*
Posts: 8


View Profile
« on: May 01, 2007, 21:38:00 PM »

Do you know if it is possible to install Compiz on pardus? And maybe run it?
If yes, then i would like to know how. I use it on a Toshiba Satellite A100 with an integrated 945GM videocard. I don't know if it will work fine....
Logged
Willem
M.D.
Administrator
Pardus Guru
*****
Gender: Male
Posts: 1020



View Profile WWW
« Reply #1 on: May 01, 2007, 22:23:23 PM »

I don't know about Compiz, but I know that you can install Beryl in Pardus. Beryl is similar, with a lot more functions. Search this forum on how to, and take a look at http://en.pardus-wiki.org

Check this thread for example: http://worldforum.pardus-linux.nl/index.php?topic=738.msg3863
« Last Edit: May 01, 2007, 22:26:28 PM by Willem » Logged

For freedom...
benighted
Newbie
*
Posts: 8


View Profile
« Reply #2 on: May 02, 2007, 13:29:30 PM »

thank you very very much
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!